sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: Temperaturile scad în următoarele două săptămâni

Temperaturile scad în următoarele două săptămâni, sfârșitul toamnei fiind dominat de zile reci și nopți geroase, când mercurul din termometre va scădea sub limita înghețului, anunță meteorologii.

Potrivit ANM, în Oltenia, vremea se va menține închisă în cea mai mare parte a intervalului de prognoză, iar în prima săptămână și valorile termice diurne vor marca o scădere, de la medii ale maximelor de 13 până la 9 grade, însă în cea de a doua nu vor mai varia semnificativ, se vor situa între 7 și 9 grade. Minimele nopților vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în intervalul 10…15 noiembrie, cu medii de 4…6 grade, apoi vor marca și acestea o scădere, astfel că vor fi valori de 0…1 grad.

Până în 17 noiembrie, vor fi ploi puține și slabe cantitativ, iar până la finalul prognozei va crește probabilitatea de ploaie pe suprafețe mai mari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La munte, în prima săptămână vremea se va răci, iar media maximelor va scădea de la 11…12 grade în prima zi, până la 2…3 grade în weekend. Minimele vor fi în medie între 2 și 4 grade în primele zile și vor scădea sub zero grade în ultimele. În cea de a doua săptămână maximele vor fi cuprinse în general între 0 și 4 grade, iar minimele aproximativ între -6 și -2 grade.

Politica