duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Donald Trump nu recunoaște victoria lui Biden: Aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat

Donald Trump nu recunoaște victoria lui Joe Biden în cursa pentru Casa Albă, așa cum indică proiecțiile mass media americane, și afirmă că „aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat”!, potrivit hotnews.ro

„Știm cu toții de ce Biden se grăbește să se prezinte în mod fals drept învingător și de ce media aliată încearcă atât de mult să-l ajute: nu vor ca adevărul să fie dezvăluit”, a afirmat președintele american, într-o declarație citată de Reuters.

„Adevărul simplu este că aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat”, a adăugat Trump.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În tot acest timp, susținătorii democratului Joe Biden au bătut în oale, au claxonat și au tras cu artificii, sâmbătă, în SUA, după ce candidatul lor preferat a obținut victoria la Casa Albă, relatează Reuters.

”Eram în autobuz și am coborât din autobuz să vin direct aici la Casa Albă”, a spus Donna Thomas, rezidentă în Washington.

”Este ceva ce trebuie sărbătorit. Am așteptat atât de mult”, a adăugat ea.
Străzile au fost închise în timp ce suporterii lui Biden au mărșăluit cu steaguri LGBTQ, Blak Lives Matter și steaguri ale SUA.

”Coșmarul s-a sfârșit”, a spus și Andrew Ravin, 45 de ani, în timp ce vecinul său, Kenneth Henry, 51, a spus ”Putem respira din nou”.

Politica