joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 8 noiembrie 2020. Fecioarele au probleme în dragoste

Berbec

Trebuie să te apuci serios de treabă, pentru că ai neglijat prea multă vreme activitățile ce țin de gospodărie. Știm cât de mult le urăști, dar nu pot fi amânate la nesfârșit.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partenerul de viață îți cere insistent să discutați pe marginea unui subiect important. Nu îl ignora, chiar dacă nu îți face plăcere. Mai bine așa decât să stârnești un conflict inutil.

Gemeni

Nu este exclus ca Gemenii să revadă o persoană importantă din trecut, poate chiar un partener de viață. Iar emoțiile, ca și gândurile, le zboară în toate părțile. Este bine să încerci să refaci această relație, mai ales dacă au fost probleme la mijloc, poate chiar o suferință îndelungată? Sunt întrebări la care nativii din zodia Gemeni vor fi nevoiți să găsească un răspuns, iar asta rapid.

Rac

Nu îți este deloc ușor să comunici cu persoanele apropiate când trebuie să dai dovadă de cea mai mare sinceritate. Tocmai respectul pe care li-l porți te face să ai această atitudine.

Leu

Ai idei extraordinare și e indicat să le pui în practică, în ciuda tuturor celor care nu reușesc să îți vadă potențialul uriaș. Mergi pe drumul tău fără să aștepți ca prietenii sau colegii să îți ridice statuie.

Fecioară

Persoana iubită pare chitită să îți reproșeze chiar și lucrurile cele mai neînsemnate. Într-o astfel de situații e normal să îți sară muștarul, dar încearcă, totuși, să te controlezi. Nu vrei ca relația să se termine brusc.

Balanță

Pui foarte mare preț pe modul în care te percep cei din jur și asta nu îți face deloc bine. În plus, încerci aproape inconștient să cerșești atenția lor și nu reușești decât să te pui singur într-o lumină proastă. Renunță la astfel de practici. Ai reale calități și nu e nevoie să ți le valideze cineva.

Scorpion

Ești tentat să începi un proiect ambițios, dar nimeni nu îți împărtășește entuziasmul. Poate ar trebui să mai aștepți puțin, totuși. De unul singur nu ai prea multe șanse de reușită.

Săgetător

Pentru Săgetători, această zi de duminică ar putea fi o provocare. Este foarte posibil să te trezești cu senzația că nimic nu iese așa cum îți dorești, indiferent de ce ai avea de făcut. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să îți păstrezi calmul, altfel riști să strici tot. Fii cumpătat, horoscopul te asigură că poți depăși orice obstacol. În plan personal, flacăra pasiunii poate fi reaprinsă cu o surpriză frumoasă.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn se trezesc cu gândul la cum să-și rotunjească veniturile. Te-ai săturat să tot faci economii, așa că principala ta preocupare este cum să faci bani. Iar astrele par să fie de partea ta, pentru că există șansa ca o idee pe care o ai să îți aducă venituri substanțiale. Seara o petreci în compania unor oameni dragi.

Vărsător

Vrei să faci un pas important în carieră, dar toată lumea e împotriva ta și încearcă să îți pună bețe în roate. Ignoră-i, cuvintele grele pe care ți le aruncă sunt izvorâte din invidie.

Pești

Pentru nativii zodiei Peşti, portofelul nu arată chiar rău, însă viitorul parcă pare mai frumos când contul din bancă arată multe zerouri. Așa că a venit timpul să faci ceva în acest, însă horoscopul te avertizează: ai grijă să nu riști să pierzi tot ce ai. Nu te implica în afaceri dubioase, cu oameni pe care nu-i cunoști.

Politica