vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO: Un tânăr a turnat benzină peste bolidul de 145 000 de euro și i-a dat foc

Un cunoscut vlogger din Rusia și-a incendiat mașina – un Mercedes de 145.000 de euro – pentru că avea mai multe defecțiuni pe care producătorul nu ar fi reușit să le repare.

Mikhail Litvin, în vârstă de 20 de ani, a turnat benzină pe Coupé-ul cu patru uși și apoi i-a dat foc. El a filmat cum „mașina visurilor sale”, pentru care a plătit aproape 145.000 de euro în urmă cu un an, se transformă într-o bilă de foc, scrie motor1.com, conform știrileprotv.ro.

Tânărul, care are 15 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, a spus că autoturismul a avut mai multe probleme la motor, de când l-a cumpărat și a fost nevoit să îl ducă de cinci ori la service, însă defecțiunile nu au fost reparate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Litvin susține că, de fiecare dată, i-au ținut mașina în service timp de câteva zile, iar când a observat că defecțiunile nu fuseseră remediate. El spune s-a hotărât să incendieze autoturismul pentru a transmite un mesaj producătorului.

Filmarea postată de Litvin pe YouTube, cu momentul în care incendiază mașina, a adunat aproape 12 milioane de vizualizări în doar patru zile.

Politica