vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Se caută plasmă pentru o asistentă, aflată în stare gravă din cauza coronavirusului

O asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Slatina se află în stare gravă din cauza infecției cu noul coronavirus.

Femeia este la Terapie Intensivă și are mare nevoie de plasmă de la pacienții vindecați.

„Vă rugăm din suflet cei care ati fost infectati cu virusul covid-19 si v-ati vindecat vă rugăm nu ezitați să salvați o viața donînd plasmă la centrul de transfuzii Slatina avem nevoie urgent avem nevoie de grupa A sau O cu specificația pentru Dina Cecilia asistent medical infectat cu virusul covid-19 sa ne ajute Dumnezeu”, se arată într-un mesaj postat, ieri, pe o pagină de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și Centrul de Transfuzii Sanguine Olt face un apel în acest caz, scrie olt-alert.ro

„Rugăm pe toți foștii pacienți infectați cu noul Coronavirus care s-au vindecat și care nu au alte probleme de sănătate să se prezinte la Centrul de Transfuzie Sanguină Olt să doneze sânge în vederea prelucrării de plasmă cu anticorpi COVID. Este foarte mare nevoie de grupele 0 și A! Și nu numai! Pacienți în stare foarte gravă au nevoie de dumneavoastră. Nu trebuie decât să veniți cu documentele medicale și vom stabili împreună cum și când veți putea dona sânge”, transmite Centrul de Transfuzii Sanguine Olt.

Cecilia Dina ar fi primit unul dintre cele mai bune tratament pentru COVID-19, cu toate acestea starea femeii fiind una nu tocmai bună.

foto: olt-alert.ro

Politica