vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zi NEAGRĂ în Olt: Trei decese şi 40 de cazuri noi de coronavirus

40 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate în judeţul Olt, duminică. Nu mai puţin de trei pacienţi care aveau coronavirus au decedat, în acest interval.
De la începutul pandemiei, s-a ajuns la 1.978 de cazuri noi, în judeţul Olt, şi la 65 de decese.
Duminică au fost raportate trei decese ale unor pacienţi infectaţi cu SARS-COV2, un adevărat record negativ.
Primul deces raportat este al unui bărbat în vârstă de 78 de ani, care fost internat la Spitalul Caracal, pe Secţia Neurologie, în intervalul 9 – 25 septembrie. Pe 24 septembrie a fost confirmată infecţia cu noul coronavirus, iar 27 septembrie pacientul a revenit la spitalul caracalean cu stare generală alterată.
Decesul a survenit pe 3 octombrie. Acesta avea şi boli asociate: parapareză, suspect AVC, HTA.
Tot duminică a fost raportat decesul unui alt bărbat, în vârstă de 61 de ani,  rezident în CIA Spineni din data de 31 mai 2013. Este cel de al doilea deces înregistrat în CIA Spineni, de la instituirea focarului de Covid-19.
Pacientul fusese internat pe 13 septembrie, la Spitalul Slatina, iar pe 14 fusese confirmată infecţia cu COVID-19. Pe 17 septembrie a fost transferat la Terapie Intensivă, iar pe 3 octombrie a decedat.
Comorbidităţi: schizofrenie paranoidă, sepsis și sindrom discordant.
Decesul unui bărbat în vârstă de 79 de ani, din mediul urban, a fost raportat tot duminică. Acesta a fost internat la Spitalul Slatina, pe 1 octombrie, iar la o jumătate de oră a survenit decesul.
Confirmarea infectării cu COVID-19 a venit pe 2 octombrie. Pacientul avea mai multe boli asociate şi o stare de sănătate alterată.

sursa: gazetanoua.ro

Politica