sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 2 octombrie 2020. Vești bune în dragoste pentru Gemeni

Berbec

Nativii din zodia Berbec se bucură de generozitate din partea cuiva. Totuși, ai putea să afli care sunt motivele din spatele acestor reacții. După ce vei știi adevărul ai putea să ai inima frântă. Însă, e mult mai bine să afli cum stau lucrurile înainte de a lua o decizie.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

La locul de muncă, Taurii trebuie să dea tot ceea ce au mai bun. Ai putea risca poziția pe care o deții acum dacă nu îți manifești dedicarea. Superiorii tăi se vor bucura să afle că te implici în proiectele de la muncă și ai putea să te bucuri de o mărire de salariu sau un bonus.

Gemeni

Cei aflați sub semnul Gemeni ar trebui să se gândească mai bine la ceea ce urmează să facă. Veștile bune vin din zona sentimentală. Chiar și așa, este nevoie să iei o decizie în această privință. Asigură-te că transmiți exact sentimentele persoanei pentru care le nutrești, chiar dacă ai nevoie de curaj pentru asta. Nu mai e cazul să te ascunzi pentru că vei descoperi că iubirea îți este împărtășită.

Rac

Ai putea să produci o schimbare importantă în viața unei persoane. Tot ceea ce este nevoie este să îți păstrezi sinceritatea. Această schimbare te va afecta, însă și pe tine. Așadar, lasă deoparte discuțiile inutile și spune ceea ce ai de spus. Va fi nevoie să manifești empatie față de cei care au nevoie de ea.

Leu

Leii simt nevoia să își descopere o motivație nouă. Va fi nevoie să te concentrezi pentru că lucrurile se pot schimba imediat. Pentru asta este nevoie să te adaptezi constant și să îți pui întrebările corecte. Nu ar trebui să fii pretențios sau leneș în această perioadă.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei se confruntă cu rutina. De aceea, este nevoie să ieși din acest cerc vicios. Ar trebui să te înconjori de emoții pozitive și să vorbești doar cu persoanele care îți aduc o stare de bine. Ai putea face o călătorie pentru a scăpa de sentimentele care te macină.

Balanță

Chiar dacă ți se pare că totul în jur este negru, poți să lași deoparte grijile. Într-o zi, lucrurile vor arăta din nou bine. Gândește-te la viitor și la faptul că vei putea în curând să zâmbești. Nu se poate să fii mereu înconjurat de aspecte pozitive, însă speranța zilei de mâine va aduce o stare mai bună.

Scorpion

Deși îți place să îți asumi riscuri, este timpul să tânjești mai mult către stabilitate. Astăzi ai putea petrece mai mult timp cu familia și persoanele din anturajul tău. Poveștile celor dragi și sfaturile lor sunt cu adevărat reconfortante în această perioadă. Vei avea chiar ocazia să restabilești relații mai strânse cu cei din familie.

Săgetător

Săgetătorii s-au cam îndepărtat de cei din jur. De aceea este indicat să încerci o reconectare, dacă îți dorești să păstrezi o parte dintre relațiile din trecut. Chiar dacă ești tentat să discuți despre tine, astăzi e cazul să asculți la nevoile celorlalți.

Capricorn

Ai multă energie astăzi, însă nu te grăbi să o consumi pe toată deja. Ți-ar putea fi benefice exercițiile fizice, însă nu exagera. Bucură-te de prezent și lasă pentru o altă dată planurile noi precum o nouă rutină de antrenament. Nu ai niciun motiv să te grăbești.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsătorului sunt atrași de artă astăzi. Indiferent care este hobby-ul artistic de care te bucuri, este momentul să simți împlinirea pe care ți-o conferă. Dacă urmează să participi la o aniversare, alege să creezi chiar tu felicitarea. Viziunile tale artistice vor fi apreciate.

Pești

Peștii sunt înconjurați de energie pentru că va fi nevoie de cooperare din partea lor. Schimbarea nu reprezintă o problemă pentru acești nativi. Totuși, ar fi important să dai o mână de ajutor celor care o solicită. Vei descoperi ce înseamnă cu adevărat recunoștința din partea lor.

Politica