miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vremea rea a făcut ravagii în județul Vâlcea

Ploile abundente au generat probleme serioase în aproape întreg județul Vâlcea. Mai multe drumuri judeţene, dar şi DN 7 au fost blocate sâmbătă din cauza arborilor căzuţi pe carosabil. Pe Valea Oltului, traficul s-a desfășurat alternativ, după ce un copac a blocat drumul.

„DN7, în apropiere de mănăstirea Cozia – Călimănești, copac căzut pe carosabil, sensul Sibiu Vâlcea blocat, se circulă alternativ. Poliția Călimănești se deplasează la fața locului”, informa ISU Vâlcea.

Pompierii militari au fost nevoiți să intervină pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil în localitățile: Mihăești – Munteni (DJ 678A) și Milcoiu ( DN7). Pe DN7 Golești (km163+500m) trafic a fost blocat total de către un copac căzut pe partea carosabilă. La fața locului s-au prezentat agenții de la Serviciul Rutier + S.D.N.E. Totodată, în comuna Mihăești, sat Munteni, DJ678A, un copac a căzut pe partea carosabilă, iar traficul a fost blocat parțial. S-a circulat alternativ, iar poliția Băbeni a fost prezentă la față locului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meteorologii au anunțat că vremea nu va fi deloc blândă: „În intervalul 26 septembrie, ora 9:00 – 27 septembrie, ora 3:00, în zona de munte, precum şi în Maramureş, Transilvania şi local în Oltenia, Muntenia şi Moldova, va ploua abundent şi vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină şi frecvente descărcări electrice)”, s-a arătat într-un comunicat emis de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Politica