vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Malu Mare, Covid-pozitiv

Primarul din Malu Mare, Ilie Dodocioiu, candidat la un nou mandat, a fost confirmat cu coronavirus. El se afla acum internat in spital, insa spune ca starea sa de sanatate este buna.

„Că virusul nu ține cont nici de funcții, nici de campanii și nici de activitățile curente nu mai e un secret pentru nimeni. Iată că nici eu nu am fost iertat de ravagiile sale.
Testul Covid care mi-a fost efectuat în cursul zilei de ieri a ieșit pozitiv, motiv pentru care, în prezent, mă aflu internat la spital. Starea mea de sănătate este relativ bună, însă nu înseamnă că nu trebuie să respect protocolul medical.
Drept urmare, până mâine când, sper, voi putea să-mi continui perioada de carantină la domiciliu, sunt nevoit să urmez tratamentul de specialitate în spital.
Știu că sunteți alături de mine. Știu că avem multe de făcut. Și mai știu că nici măcar virusul nu mă poate împiedica să mă gândesc la malumărenii mei, la comuna și la proiectele noastre.
Însă, chiar dacă nu suntem acum împreună, am convingerea că vom rămâne împreună și vom continua împreună ce ne-am propus!”- A scris Ilie Dodocioiu pe facebook

Politica