miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru jandarmi vâlceni și-au pus armele în cui

Jandarmii plutonier adjunct şef Croitoru Marian, plutonier adjunct Ionescu Alexandru Claudiu, plutonier adjunct Drăgan Gheorghe și plutonier adjunct Matei Liviu au decis să se retragă din activitate. Inspectorul șef a ținut un discurs în momentul în care cei patru și-au pus armele în cui.

„ Acum, la încheierea unei frumoase cariere în rândul celor care poartă uniforma militară, doresc să vă asigur de întreaga mea consideraţie pentru activitatea desfăşurată, competenţa , răspunderea şi pasiunea de care aţi dat dovadă pe parcursul acestor ani”, a spus inspectorul șef.

Jandarmii vâlceni le-au urat colegilor „pensie cât mai lungă” și i-au asigurat pe aceștia cu au toată aprecierea camarazilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cu această ocazie, întregul colectiv al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, le urează multă sănătate, pensie cât mai lungă, linişte şi fericire alături de cei dragi! În aceste momente, aprecierea camarazilor reprezintă printre cele mai mari satisfacţii sufleteşti de care un jandarm poate avea parte”, a fost mesajul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

Politica