joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii i-au ajutat pe târgujienii să-și repare sistemul de semaforizare

La sfârșitul săptămânii trecute, un semafor din  intersecția de la Piața Centrală din Târgu Jiu a fost retezat, în urma unui accident. Astfel, semaforizarea în zonă a fost afectată pentru o perioadă de câteva zile. Autoritățile locale au solicitat sprijinul Poliției Rutiere și Poliției Locale pentru a se asigura fluidizarea traficului până la remedierea problemei.
Accidentul a provocat daune întregului automat de semaforizare. Primarul orașului, Marcel Romanescu, a anunțat că pagubele vor fi suportate în întregime de persoana care a provocat accidentul: „Totodată urmează să discut cu reprezentanții IPJ pentru a se asigura prezența, în număr cât mai mare, a polițiștilor în stradă, în așa fel încât astfel de evenimente să nu se mai repete”.
La scurt timp după ce a anunțat că autoritățile se vor mobiliza pentru remediarea problemei, edilul-șef din Târgu Jiu a revenit cu o postare pe Facebook prin care îi informa pe cetățeni că semaforizarea a fost repusă în funcțiune.
„Semaforizarea din zona Pieței Centrale a fost repusă în funcțiune în timp record. Ținând cont de faptul că stâlpul semaforului a fost retezat în urma accidentului, întregul sistem fiind afectat, inclusiv automatul de semaforizare, trebuie să recunosc că atât Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, cât și reprezentanții firmei UTI din Craiova, care au răspuns prompt solicitării noastre, au muncit repede și bine, reușind să rezolve problema într-un timp foarte scurt. De aceea vreau să le mulțumesc tuturor pentru efortul depus! Felicitări pentru operativitate!”, a scris Marcel Romanescu pe site-ul de socializare.

Politica