vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Prinși la volan fără permis de conducere sau băuți în minivacanța de Rusalii

Mai mulți mehedințeni au fost prinși conducând fără a deține permis de conducere sau aflându-se sub influența alcoolului, în minivacanța de Rusalii. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.
Sâmbătă noaptea, 6 iunie, polițiștii mehedințeni au depistat în trafic trei bărbați care conduceau autoturisme fără a avea permise de conducere. Unul dintre ei, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, iar ceilalți doi nu posedau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În toate cele trei cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Duminică și luni, respectiv 7 și 8 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au întocmit alte trei dosare penale, pe numele a trei tineri mehedințeni care conduceau vehicule fără a deține permis de conducere. Unul dintre ei, un tânăr de 23 de ani, din comuna Husnicioara, a fost prins băut, în timp ce conducea un autoturism fără permis de conducere. De asemenea, acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice.
Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 Polițiștii mehedințeni au mai întocmit, duminică, două dosare penale în cazul a doi bărbați, de 29 respectiv 46 de ani, care conduceau aflându-se sub influența alcoolului.

Politica