miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 27 mai 2020. Gemenii sunt sfătuiți să treacă cu vederea micile defecte

Berbec

Exact acel lucru de la care nu mai aşteptai nimic şi pe care îl trecusei pe linie moartă, poate reveni spectaculos în prim plan, cu o energie nouă! Îţi dă chef de schimbare, deci nu te mulţumi cu rutina, cu monotonia, cu banalul, pentru că nu te caracterizează. Ia tu taurul de coarne şi aprinde din nou scânteia unor iniţiative personale aducătoare de succes. Tu nu eşti genul care aşteaptă minuni de la altul, ci le poţi declanşa chiar tu, iar ideea inspirată care îţi este astăzi insuflată din senin are efecte fantastice asupra ta.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai un profund sentiment de siguranţă în mediul în care te afli azi. Eşti printre oameni care te iubesc, care te răsfaţă cu gesturi de prietenie şi simpatie, deci cum să nu te simţi bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te înconjoară astăzi, parcă ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tăi, şi vezi în ochii lor doar intenţii pozitive, sentimente curate şi gânduri bune. Investeşte şi tu aceeaşi energie pozitivă în tot ce faci, dedicându-vă unii altora toată atenţia.

Gemeni

Varietatea oamenilor, personalităţile atât de diverse cu care intri azi în contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind că nu-i poţi tu schimba pe ei, orice ai face. Trebuie să le mai treci cu vederea micile defecte, trebuie să mai şi taci când ceva nu-ţi place, pentru că, la urma urmei, nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai bună lecţie a iertării, pentru că, dacă pui la suflet orice fleac, orice vorbă, orice atac, îţi faci ţie rău, în timp ce lor… puţin le pasă!

Rac

Te-ai fixat pe un anumit rezultat pe care îl aştepţi şi nu vrei pentru nimic în lume să te mai gândeşti şi la alte variante. Această atitudine încăpăţânată sau rigidă te poate ţine departe de o mulţime de alternative care ar putea fi mult mai bune şi mai profitabile, ca atare renunţă la anumite aşteptări, la o programare foarte strictă pe care ţi-ai făcut-o cândva, şi acceptă schimbările din mers.

Leu

Eşti mulţumit de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieşit din comun, dar această normalitate e binevenită. Tratează orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveşte în calea ta ca pe ceva absolut firesc în evoluţia ta spre succes, nu-i da mai multă importanţă decât merită. Cu calm, cu răbdare, cu înţelepciune, depăşeşti orice hop cu uşurinţă, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru că nu sunt aşa cum le doreai.

Fecioară

Mai bine taci şi faci, fără să spui tuturor ce intenţii ai, ca nu cumva să generezi în jurul tău critici care ţi-ar putea tăia elanul. Sunt momente în care e mai bine să păstrezi pentru tine planurile pe care vrei să le ridici, ori din superstiţie, după ideea că dacă spui ce doreşti, nu se mai îndeplineşte, ori ca să nu atragi în calea ta o serie de hopuri puse de invidioşi, răutăcioşi, inamici care nu vor să te lase să ajungi acolo unde ţi-ai propus.

Balanţă

Ai mare grijă la ceea ce faci, pentru că eşti în faţa unei ispite care îţi poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate. Chiar dacă tu eşti, din fire, un om cinstit, care nu urmează decât căile corecte, azi ai putea fi împins de la spate de un inamic care te prinde într-un moment sensibil şi te convinge să faci ceva împotriva principiilor tale morale.

Scorpion

Ai mare grijă la ceea ce faci, pentru că eşti în faţa unei ispite care îţi poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate. Chiar dacă tu eşti, din fire, un om cinstit, care nu urmează decât căile corecte, azi ai putea fi împins de la spate de un inamic care te prinde într-un moment sensibil şi te convinge să faci ceva împotriva principiilor tale morale.

Săgetător

Decizia pe care o iei azi se va dovedi a fi exact gura de aer proaspăt de care aveai mare nevoie într-o perioadă de extenuare fizică şi psihică. Faci altceva decât de obicei şi schimbarea de program sau de preocupare are efecte excelente asupra ta. Îţi ridică moralul, îţi dă chef de acţiune, îţi readuce zâmbetul pe chip şi chiar un sentiment de eliberare după o perioadă plină.

Capricorn

Duci după tine o serie de amintiri care au devenit un fel de sperietoare pentru tine. Dacă ceva nu a mers bine în trecut, nu înseamnă că de acum trebuie să calci ca pe gheaţă subţire, ca nu cumva să repeţi eroarea de atunci. Se presupune că trecutul a devenit deja o bază de experienţe şi cunoştinţe pe care poţi conta în prezent, ca atare nu reveni iar şi iar, obsedant, la vechi probleme ca şi cum ele ar mai fi încă valabile.

Vărsător

Stai puţin şi ascultă ce-ţi transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă. Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există şi altceva care ar merita folosit ca soluţie în ceea ce te preocupă acum.

Peşti

Eşti elev la un curs foarte util din care ai multe de învăţat şi abordezi informaţia cu o curiozitate de copil dornic să acumuleze noi şi noi experienţe. Există un mentor în faţa ta, unul demn de respect şi de urmat, un exemplu de înţelepciune şi de maturitate şi, în sinea ta, îţi doreşti să-i calci pe urme, de aceea absorbi tot ce are de transmis ca un burete avid de cunoaştere.

Politica