Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Situația epidemiologică în Dolj: 204 persoane, confirmate pozitiv

Publicat

pe

Situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă, astăzi, 25.05.2020, ora 9.00, astfel: 2978 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 162 de persoane se află în carantină, 2.733 de persoane au ieșit din carantină, 14.219 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu, 125 de persoane vindecate, 204 persoane confirmate pozitiv și 5 decese.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19, anunță Prefectura Dolj.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

 Astfel, poliţiştii doljeni au verificat peste 1.500 de persoane şi aproximativ 80 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă.

 În urma activităților desfăşurate, poliţişti din cadrul unei secții de poliție al unui oraș, de pe raza județului, au identificat doi tineri de 19 și 20 de ani, dintr-o localitate din zonă, care nu au respectat măsura izolarii la domiciliu, fiind depistați pe stradă. Cei doi tineri au fost plasaţi în carantină insituţionalizată şi au fost sancţionați contravenţional cu amendă, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Continue Reading