vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spania își deschide graniţele din luna iulie

Turiştii străini îşi pot face rezervări pentru vacanţe în Spania începând din luna iulie, în condiţiile în care carantina de două săptămâni impusă în prezent pentru călătorii din alte ţări va fi probabil suspendată până atunci, a anunţat luni ministrul turismului spaniol, Reyes Maroto, informează psnews.ro care citează Reuters.

Potrivit acestuia, Spania îşi relaxează gradual măsurile de izolare stricte, chiar dacă îi plasează în continuare în carantină pe vizitatorii străini, pentru a împiedica un al doilea val de contaminări.

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunţat sâmbătă că Spania nu-şi va deschide graniţele pentru turiştii străini mai devreme de luna iulie. Prin acest anunţ premierul spaniol a zădărnicit speranţele pentru o deschidere mai rapidă a sezonului turistic în Spania, una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de COVID-19 şi care în timpul acesteia şi-a transformat numeroase hoteluri în spitale, scrie agerpres.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Italia, ţară care a fost un alt focar de coronavirus şi, de asemenea, importantă destinaţie turistică, a anunţat recent că-şi va deschide graniţele pentru turiştii străini începând din 3 iunie.

Politica