Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Agențiile loto rămân în continuare închise

Publicat

pe

Compania Națională Loteria Română a anunțat că în curând jocurile loto vor fi disponibile și într-o variantă online. Starea de alertă care a intrat în vigoare de la 15 mai prevede că activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, prin urmare, agențiile loto rămân în continuare închise până la noi dispoziții ale autorităților, precizează Loteria Română, într-un comunicat.

Compania dezminte astfel „informațiile eronate și vădit tendențioase, care induc în eroare opinia publică”, apărute în cursul zilei de sâmbătă în câteva publicații online, conform cărora Loteria Română ar încălca legislația stării de alertă, se spune într-un comunicat.

”În ceea ce privește informațiile eronate și vădit tendențioase care induc în eroare opinia publică, apărute în cursul zilei de astăzi în câteva publicații online, conform cărora Loteria Română ar încălca legislația stării de alertă, vă comunicăm că acestea nu au niciun fel de suport real și că instituția noastră a respectat întocmai atât prevederile legale aplicabile în starea de urgență cât și dispozițiile impuse prin Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020. În acest sens, subliniem încă o dată că agențiile loto rămân în continuare închise până la noi dispoziții ale autorităților„ se arată în comunicatul Loteriei Române, citat de Digi24.

Continue Reading