luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali își deschide taraba de jucători pentru Rotaru!

Patronul FCSB a anunțat că e dispus să vândă jucători rivalului de la Craiova

Becali e dispus să renunțe la Bogdan Planic în schimbul câtorva „sute de mii de euro”. Jucătorul mai are un an contract cu FCSB, dar între el și patron ruptura pare iremediabilă. De altfel, Becali anunță că îl scoate pe tarabă și pe Miron, jucător parașutat de la Botoșani prin februarie.
„Planic mai are un an contract, îl dau pe câteva sute de mii, să dea banii, cine îl vrea. Am auzit că a zis cineva de la Craiova, să dea banii. Rusia, Craiova, cine vrea, să dea câteva sute de mii și-l ia. Și pe Miron la fel”, a anunțat Becali la Pro X.
Mutarea lui Planic în Bănie este improbabilă, după ce Mihai Rotaru a anunțat că pe postul de extra-comunitar figurează Cosic, astfel încât fundașul de la FCSB nu ar mai încăpea în echipă.
„Nu putem în primul rând să îl folosim pe Planic, pentru că postul de extracomunitar este ocupat de Cosic. Nu putem. Dar nu a fost o discuţie, a fost o întrebare, ni s-au cerut nişte bani, după aceea ne-am dat seama că nu putem. A fost o lipsă de profesionalism din partea noastră. Ne-am dat seama că nu putem să îl legitimăm şi s-a stopat orice discuţie. Nu am discutat cu impresarul lui, nu am discutat cu jucătorul, a fost la nivel de cluburi. Am zis, dacă ar fi să îl luăm pe Planic, ce înseamnă? Ni s-a spus, după care am revenit noi şi am spus că nu avem cum să îl luăm, pentru că nu avem loc de extracomunitar”, a spus Mihai Rotaru.
Nici în cazul unei eventuale despărțiri de Cosic transferul nu e probabil, dat fiind că impresarul jucătorului Zvonko Milojkovic nu vrea să facă afaceri cu Rotaru: „Becali și Rotaru pot să negocieze cât vor, Planic nu va ajunge la Craiova. Am spus de atâtea ori că eu nu fac afaceri cu Rotaru”.

Politica