joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Tatăl și fiul bărbatului din Șerbănești au fost confirmați, de asemenea, cu COVID-19

După decesul bărbatului de 57 de ani, din comuna Șerbănești, diagnosticat cu COVID-19, alți  membri din familia acestuia au fost confirmați cu noul virus. Tatăl și fiul bărbatului sunt ultimele două cazuri de coronavirus depistate în Olt.

Sâmbătă, fiica acestuia a fost prima care a primit rezultatul pozitiv, iar marți s-au primit rezultatele probelor în cazul celorlalți trei membri ai familiei, care locuiau în aceeași gospodărie cu bărbatul din Șerbănești. Tatăl și fiul au fost pozitivați cu virusul SARS-CoV-2, iar în cazul soției sale, rezultatul a fost negativ.
Potrivit Evenimentul de Olt, cei doi pacienți au fost preluați și transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
„În data de 12 mai, la nivelul județului Olt s-au confirmat încă două cazuri  cu infecția COVID-19. Din ancheta epidemiologică reiese că sunt contacți de familie cu un caz confirmat. Probele recoltate pentru determinarea infecției cu COVID-19 au fost investigate cu laboratorul, cu rezultate pozitive. La data prezentei, pacienții se află în Spitalul COVID sub supraveghere medicală și tratament, cu stare generală bună”, se arată într-un comunicat remis de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt.
Cu aceste ultime două cazuri înregistrate, în evidența DSP Olt există 51 de cazuri de infecție cu coronavirus.

Politica