marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Teoria conspirației, lansată de un alb-albastru: „Noi ne spălăm pe mâini, șmecherii spală bani!”

Unul dintre jucătorii CSU apreciază că pandemia de coronavirus nu este decât un fals declanșat la nivel mondial, de pe urma căreia profită „șmecherii”.

Antoni Ivanov, jucător legitimat la CSU Craiova, e de părere că situația actuală împarte oamenii în două categorii, unii care respectă regulile impuse de guverne și autorități, alții care profită de situație pentru a se îmbogăți. Cel puțin așa reiese dintr-o postare a fotbalistului bulgar, urcată pe contul personal de Facebook: „Noi ne spălăm pe mâini, în timp ce șmecherii spală bani”.

Mijlocașul bulgar a spus apoi la TVR: „Nu-mi convine această postură, mi-aş dori să mă antrenez alături de colegi, dar trebuie să mă adaptez şi să respect regulile, la fel ca şi ceilalţi. Sper ca totul să revină la normal, cum a fost înainte. De pe urma acestei situaţii, unii oameni profită din plin, iar noi avem de suferit”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antoni Ivanov se află în ultimele zile de izolare, alături de un alt jucător al CSU, Gustavo, cei doi întorcându-se în România pentru a relua antrenamentele în tricoul alb-albastru. Singurul stranier din tabăra CSU Craiova care nu s-a întors în țară pentru pregătire este portarul italian Mirko Pigliacelli, care se află la Roma.

Politica