sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gorj. Pensionar din Motru, al treilea pacient decedat cu covid-19

Un pensionar de 68 de ani, socrul deserventului Direcției Publice Motru, depistat pozitiv și el și soția, a decedat în seara de duminică, în Spitalul Motru.

Bărbatul, cu probleme de sănătate, era declarat suspect de coronavirus și își aștepta rezultatul la test.

Alin Efrim, directorul Spitalului din Motru, a spus că bolnavul s-a aflat la Terapie Intensivă, pentru că a avut o serie de complicații. Și-a revenit, la un moment dat, după care a suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat, deși a fost resuscitat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A fost internat sâmbătă după-masă. A fost echilibrat și era într-o stare bună. Ieri seară, a făcut un stop respirator și nu am mai reușit să-l resuscităm. Rezultatul testului a venit de la un laborator recunoscut de la București“, a precizat Alin Efrim.

Pe certificatul medico-legal a fost trecut faptul că pacientul a fost infectat cu COVID-19.

Acesta este al treilea gorjean care a murit de coronavirus.

Județul Gorj a ajuns la un total de 66 de cazuri de coronavirus. Între ultimele persoane internate în spital cu COVID-19 se află și cadre medicale.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, luni erau 257 de persoane în carantină instituționalizată, din care 26 au intrat în carantină și 4 au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore. De asemenea, 715 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 38 au intrat în autoizolare la domiciliu și 32 au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore.

spot_img
spot_img

Politica