duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

COVID19: Caz de recidivă, în Vâlcea

În judeţul Vâlcea se înregistrează primul caz de recidivă. Una din primele paciente pozitive din Vâlcea, care ulterior a fost externată din spital, a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce s-a simţit rău şi i s-a făcut iar testul. Surpriza a fost mare când s-a constatat că testul pentru coronavirus este pozitiv, scrie gazetavalceana.ro

Conform comunicatului oficial al Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea, cazul de de recădere se află printre cele 13 cazuri de la nivelul Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

În 29 aprilie a.c., situația epidemiologică din județul Vâlcea se prezenta astfel: 178 persoane aflate în carantină instituționalizată; 161 persoane aflate în izolare și monitorizate la domiciliu; 13 persoane internate în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea și încă una internată într-o unitate spitalicească din alt județ; 6 persoane declarate vindecate și externate și un caz de recădere (persoana respectivă se află în prezent între cei 14 pacienți internați); 2 persoane decedate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica