luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompierii din Drobeta au recuperat alte două cadavre din Dunăre, la Crivina

Alte două cadavre au fost recuperate din Dunăre, luni dimineață, în dreptul localității Crivina. Trupurile sunt ale cetățenilor străini care s-au înecat, pe 16 aprilie, după ce barca în care erau s-a răsturnat.

Potrivit PS News Mehedinți, Detașamentul de Pompieri Drobeta a intervenit luni dimineață, în zona localității Crivina, la scoaterea din Dunăre a două persoane înecate. Cel mai probabil este vorba de doi cetățeni sirieni care fac parte din grupul celor 18 persoane, care s-au scufundat, cu barca, în Dunăre, încercând să treacă ilegal Dunărea în România dinspre Serbia.

Încă două cadavre, ale celor ce s-au înecat după răsturnarea bărcii, au fost găsite de autorități. Sâmbătă seară, Detașamentul de Pompieri Drobeta a intervenit în zona localității Hinova, pentru a scoate din Dunăre o persoană înecată.  Este vorba de un cetățean sirian, de 31 de ani. Duminică dimineață, apele au scos la suprafață, în dreptul localității Ostrovul Corbului, cadavrul unui cetățean sârb, care era una din cele două călăuze a migranților.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În barcă se aflau două călăuze, iar cea de-a doua a fost salvată și este cercetată de autoritățile din România pentru trafic de migranți.

Dintre cei 18 oameni aflați în ambarcațiune, doar 9 au putut fi salvați.

Politica