miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Bebeluș, abandonat la marginea localităţii Verguleasa

Un bebeluş a fost găsit abandonat în urmă cu două seri la marginea localităţii Verguleasa, din judeţul Olt.

Copilul, o fetiţă de aproximativ 2 luni, a fost găsit înfăşurat într-o pătură, pe drumul care leagă Verguleasa de Cungrea, iar alături de el era un rucsac în care se găseau scutece de unică folosinţă, un biberon cu lapte şi chiar un medicament pentru a-i alina durerile de burtică.

Tânărul care a descoperit copilul şi-a anunţat în primă fază mama, ulterior chemând şi autorităţile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul comunei Verguleasa, Valentin Piciu, a declarat pentru Adevărul că micuţa era în stare bună şi că, din ultimele informaţii care au ajuns în sat, ar fi deja în grija DGASPC.

„Joi seara a fost găsit, l-a găsit un băiat, se ducea să-şi ia calul de la câmp. Lângă copil era un rucsac, erau scutece, lapte praf, biberon, Espumisan, probabil că avea colici copilul. L-a luat acasă, a anunţat Poliţia, Ambulanţă, a fost luat şi dus la spital, pentru evaluare, am înţeles că este la DGASPC acum“, a declarat primarul localităţii Verguleasa.

Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi desfăşoară cercetări pentru a da de urma mamei bebeluşului. Tânărul le-ar fi spus, a mai declarat primarul, că ar fi văzut în zonă o maşină înmatriculată în judeţul Dolj.



Politica