vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Italienii anunță: CSU îl vrea pe Debeljuh!

Iuliu Mureșan i-a fixat deja prețul atacantului croat. Președintele lui Hermannstadt nu ar spune nu unui transfer

Cu 10 goluri în 24 de meciuri, Gabriel Debeljuh reprezintă principala marfă pe care o poate pune pe taraba din mercato gruparea Hermannstadt. Potrivit italienilor de la tuttomercato, pentru transferul vârfului croat s-ar bate două din forțele Ligii 1: CSU Craiova și FCSB. Iuliu Mureșan, conducătorul grupării de pe Cibin, spune că nu a fost contactat încă de oficiali ai celor două formații pentru demararea negocierilor.
„Deocamdată, la club n-a venit nimic. Dar așa procedează mulți. Aruncă mai întâi informații pe piață, să vadă care sunt reacțiile, și apoi, dacă se hotărăsc, te contactează. Oricine-l vrea pe Debeljuh trebuie să știe că nu e un jucător ieftin. Se numără printre cei mai buni trei atacanți din Liga 1 și prețul său se duce undeva spre un milion de euro. Depinde cine-l dorește. La noi e cam slabă piața, într-adevăr, dar pot fi și cluburi de afară interesate de serviciile lui”, a spus Mureșan. Atacantul croat ar urma să-i ia locul lui Mihai Roman, jucător care se confruntă cu probleme de sănătate, și să reprezinte o concurență veritabilă pentru Koljic.
O eventuală cumpărare a lui Debeljuh este însă improbabilă, dacă avem în vedere strategia de transferuri expusă de patronul grupării oltene, Mihai Rotaru. Acesta a spus că e ilogic să investești în jucători în condițiile în care piața de mercato e instabilă acum. „E greu de crezut că se fac transferuri acum. Și mai e ceva: de ce să transfere cineva acum, când nu știe ce va urma? Nu poate să transfere peste 2-3 luni? E greu să-ți faci bugete, dar orice e posibil. Orice interes care exista față de jucătorii noștri, fie incipient, fie mai avansat, în momentul în care a început nebunia, nimeni nu mai sună. Nu văd pe cineva, în acest moment, să fie activ pe piața transferurilor. Mihăilă până nu luăm un campionat, nu pleacă. În momentul acesta nu am auzit de discuții privind transferurile”, a spus Rotaru la emisiunea Fan România, la începutul lunii aprilie.

Politica