vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr, prins cu droguri și fără declarație pe străzile din Râmnicu Vâlcea

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a intrat în atenţia oamenilor legii după ce a fugit atunci când a văzut un echipaj de Poliţie.
Agneții au reușit să îl prindă pe tânăr, iar în urma unei percheziții au descoperit asupra lui mai multe fragemente de masă vegetală de culoare verde-olive, cu miros specific canabisului.
„La data de 11 aprilie a.c., aproape de miezul nopții, în timp ce patrulau pe b-dul Tineretului, polițiștii de ordine publică au observat o persoană de sex masculin, care la vederea organelor de poliție a luat-o la fugă. Polițiștii au plecat imediat în urmărirea lui, reușind să-l prindă din urmă, moment în care l-au pus la pământ imobilizându-l și aplicându-i cătușele. La fața locului a ajuns și o patrulă de jandarmi care a ajutat la conducerea tânărului până la autospeciala de poliție. În urma controlului corporal efectuat tânărului de 27 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, au fost descoperite asupra lui mai multe fragemente de masă vegetală de culoare verde-olive, cu miros specific canabisului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.
Dacă nu era de ajuns că a fost prins cu droguri, tânărul nu avea la el nici declarația pe propria răspundere. Polițiștii s-au văzut nevoiți să-I aplice și o amendă pe măsură: „De asemenea, tânărul nu avea asupra lui declarația pe proprie răspundere prevăzută de Ordonanțele Militare, acesta fiind sancționat cu 2000 de lei. În acest caz cercetările vor fi continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate”, au mai transmis polițiștii vâlceni.

Politica