miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ford, General Motors și Tesla pun la dispoziție liniile de producție pentru a fabrica ventilatoare pulmonare pentru secțiile de terapie intensivă

Ford, General Motors și Tesla ar putea să-și pună la dispoziție liniile de producție pentru a fabrica aparate de ventilare pentru secțiile de terapie intensivă. În Italia, producătorii auto Ferrari și Fiat Chrysler sunt în discuții cu cel mai mare producător de ventilatoare din țară pentru a contribui la stimularea producției de aparate care sunt urgent necesare în criza coronavirusului, scrie digi24.ro

Ford Motor a declarat că este prea pregătit să „ajute administrația în orice fel, inclusiv prin posibilitatea de a produce ventilatoare și alte echipamente”, a spus miercuri un purtător de cuvânt al companiei, într-o declarație. „Am avut discuții preliminare cu guvernul SUA și analizăm fezabilitatea. Este vital ca toți să ne adunăm împreună pentru a ajuta țara să anticipeze această criză și să ieșim mai puternici ca niciodată.”

Ford și GM au închis producția auto la uzinele din America de Nord, din cauza răspândirii coronavirusului. O scădere preconizată a cererii de mașini și camioane noi a fost, de asemenea, un factor în deciziile lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elon Musk, CEO al producătorului de automobile Tesla și al companiei SpaceX, a declarat că își va direcționa companiile să producă ventilatoare, dacă este nevoie.

„Vom face ventilatoare dacă există o penurie”, a scris joi, pe Twittter.

Italia se confruntă deja cu lipsa aparatelor, motiv pentru care producătorii auto Ferrari și Fiat Chrysler sunt în discuții pentru a-și pune la dispoziție liniile de producție.

În Regatul Unit, producătorul de motoare de avioane Rolls-Royce și producătorul Dyson au fost, de asemenea, în discuții pentru fabricarea de ventilatoare, pentru a face față deficiențelor.

Politica