miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peluza Sud 97, alături de medicii de la Victor Babeș: „Nu sunteți singuri, nu dați înapoi!”

Suporterii FCU Craiova au fost în cel mai fierbinte punct al Băniei din această perioadă, pentru a-i încuraja pe doctorii ce luptă cu COVID-19.

Peluza Sud 97 a început săptămâna în fața Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș, pentru a-și arăta solidaritatea față de medicii care sunt în prima linie în războiul cu coronavirusul. Ultrașii olteni au aprins torțe, în tăcere, și au desfășurat un banner pe care au scris: „Nu sunteți singuri, nu dați înapoi! Peluza Sud alături de voi”. Fanii olteni au agățat banner-ul pe gardul unității sanitare, dar acesta a fost dat jos de jandarmi.

Peluza Sud susține echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, lider în seria a patra din liga a treia. O susține pe stadionul din Târgu Jiu, întrucât aceasta nu a primit din partea autorităților locale dreptul de a evolua pe stadionul Ion Oblemenco.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultima perioadă, Peluza Sud 97 a intrat de trei ori pe legendara arenă din Craiova: la meciul cu Suedia, la funerariile lui Ilie Balaci și la partida FCU Craiova – U Cluj, din 16-imile de finală ale Cupei României.

CSU Craiova, gruparea din prima ligă care prestează în Bănie, le-a transmis susținătorilor săi, pe pagina oficială de facebook, mesajul: Stați acasă!

Politica