duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: La sfârşitul săptămânii se întorc ploile şi frigul

Meteorologii anunță pentru ziua de joi, 12 martie, vreme anormal de caldă, cu maxime ce vor atinge 23 de grade în sudul ţării, în timp ce în regiunile nordice şi în zona montană se vor semnala ploi slabe.

Şi ziua de vineri aduce vreme frumoasă. Însă, de sâmbătă se întoarce frigul.

Potrivit ANM, joi, 12 martie, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi, devenind deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin exceptând regiunile nordice şi zona montană, unde îndeosebi în primele ore ale zilei şi din nou cu o probabilitate mai mare spre sfârşitul intervalului, vor fi înnorări temporare şi pe suprafeţe mici trecător ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 23 de grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, posibil mai scăzute în depresiuni. Cu totul izolat, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vineri, 13 martie, vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi local ploi- pe parcursul zilei în regiunile nordice şi nord-vestice, iar noaptea şi în cele nord-estice şi centrale. La munte, cu precădere din a doua parte a nopţii îndeosebi la altitudini mari ploile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări din a doua parte a intervalului la munte, în special la altitudini mari, iar local şi temporar şi în jumătatea nordică a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 23 de grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade.

Sâmbătă, 14 martie, valorile termice se vor situa peste cele normale în în jumătatea de sud a ţării, apoi acestea vor scădea apropiindu-se de mediile multianuale. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată începând de duminică.




Politica