Severinenii au defilat în optimi

CFR’43 Turnu Severin s-a calificat la pas în sferturile de finală ale Cupei României la Futsal U19, după ce a trecut categoric, în ambele manșe, de Șoimii Simand.

Dacă joia trecută, în meciul-tur, disputat la malul Dunării, severinenii s-au impus cu 11-1, returul de la Arad a fost tranșat tot de olteni, care au câștigat cu scorul 9-6. Astfel, echipa antrenată de Hugo Moutinho s-a calificat între primele 8, la nivel național. Până la meciul din sferturile de finală ale Cupei României, CFR’43 Turnu Severin va disputa încă 2 jocuri din Liga Elitelor U19. Primul va avea loc duminică, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Drpbeta Turnu Severin, cu ACS Autobergamo Deva, urmând ca peste o săptămână să joace la Ișalnița, cu Viitorul Băleasa. În primele 2 jocuri din campionat, severinenii au fost învinși de FK Odorheiu Secuiesc, scor 5-1, și de Șoimii Șimand, scor 7-6. „Ne-am luat revanșa după înfrângerea meritată, din ultimele secunde, de la Arad, din campionat. În Cupă am învins de 2 ori Șoimii Șimand și sper s-o facem și în Liga Elitelor, în returul din luna aprilie, de la Severin. Până atunci, trebuie să câștigăm duminică cu Deva, pentru a păstra șanse la locul secund. Ne așteptă un meci foarte greu”, a declarat antrenorul portughez Hugo Moutinho. Relu Clement (3 g), Raul Iorgulescu 2, Samy Gîrlea (2), Denis Câmpeanuși Coti Dănoiu au marcat în meciul-retur pentru severineni, în timp ce jocul din prima manșă au înscris Eugen Toader (3 g), Andrei Nohaiu (2g), Relu Clement, Petruț Rădulescu, Raul Iorgulescu, Coti Dănoiu, Sebastian Iacob și Alex Crăiașu.

Optimile de finală ale Cupei României la Futsal

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoimii Simand – CFR’43 Turnu Severin 6-9, în tur 1-11

West Deva – Viitorul Băleasa 4-6, în tur 3-6

Metropolitan Ișalnița – Autobergamo Deva 6-4, în tur 4-7

CN NG Fălticeni – FK Odorheiu Secuiesc 3-5, în tur 2-13

Viitorul Vernești – KSE Târgu Secuiesc 4-5, în tur 0-5

Bukovina Vicov – CSM Târgu Mureș 4-5, în tur 3-5

Dunărea Călărași – United Galați 2-6, în tur 4-6

Olimpa Râmnicu Sărat – Ceahlăul Piatra Neamț 2-1, în tur 3-12

Populare

Recomandări

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

Reghecampf rămâne antrenor la CSU Craiova, în acte

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită, să negocieze...

Accident între o mașină și o motocicletă. Un minor rănit

O șoferiță s-a ales cu dosar penal O șoferiță de...

12 mașini, distruse de un tânăr

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore Un tânăr...