joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU, victorie cu scandal! Feșnic, pus la zid de medieșeni!

Oltenii și-au atins obiectivul la capătul unui meci în care oaspeții au invocat greșeli decisive de arbitraj.

CSU Craiova s-a impus cu 2-1 în meciul cu Gaz Metan Mediaș. Startul partidei a fost unul fulminant. Cicâldău a deschis scorul dintr-un penalti obținut de Ivan, oaspeții au egalat tot de la punctul cu var, prin Marius Constantin, după un placaj al lui Tiago la Buș. Și era abia minutul 8. La mijlocul reprizei, Mihăilă, din plonjon, cu capul, marchează pentru toate punctele, după o centrare a lui Nistor. Vizitatorii au cerut fault în atac, la faza din care s-a marcat golul, după o împingere a lui Vlădoiu asupra lui Buș. În actul secund, Dielna, aflat la debutul în tricoul CSU, a intrat imprudent, cu picioarele înainte și l-a doborât pe Velisar. Feșnic a considerat intrarea la minge și nu a indicat pentru a treia oară în meci punctul cu var.
La interviurile de la final, ardelenii s-au plâns de arbitrajul lui Horațiu Feșnic. Papură, antrenorul gazdelor, a contra-atacat: „Oamenii de la Mediaș nu mă mai surprind. La circ când veneau clovnii nu mă impresionau, nu mă impresionează nici clovnii de la Mediaș. Ei neavând miză era normal să se comporte așa, dacă învingeau bine, dacă nu iarăși bine, nu-i interesa. E o echipă în insolvență, nu înțeleg regulile astea. Vă dați seama, suntem 5 echipe, dacă Mediaș câștigă campionatul nu merge nicăieri. E o ciudățenie, o bizarerie să joci împotriva unei echipe fără obiectiv. Important e că am câștigat, am avut situații de a ne desprinde, dar le-am dat posibilitatea să intre în joc. Puteam da mult mai multe goluri”. Antrenorul oltenilor a explicat și conflictul cu Feșnic, în urma căruia a fost avertizat: „I-am spus că e ilogic ca într-un duel umăr la umăr între Mihăilă și Fofana să cadă Fofana și să dai fault”.
Grație victoriei cu Mediaș, CSU a egalat-o la puncte pe CFR Cluj, care a evoluat aseară, după închiderea ediției, în compania celor de la Astra Giurgiu.

CSU Craiova – Mediaș 2-1 (2-1)
Au marcat: Cicâldău 3 (pen.), Mihăilă 27 / M. Constantin 8 (pen.)
Stadion: Ion Oblemenco, spectatori: 17.000
CSU Craiova: Pigliacelli 7 – Vlădoiu 7, Acka 5, Tiago 4 (46 Dielna 6), Bancu 6 – Nistor 8, Mateiu 8, Cicâldău 8 – Ivan 7 (70 Vătăjelu 6), Koljic 6, Mihăilă 7. Antrenor: Corneliu Papură
Gaz Metan Mediaș: Ricardo Batista – Butean, Larie, M. Constantin, Velisar – Droppa, Popa (54 Dumitru Cardoso), Fofana – Ciocan (12 Chamed), Buș, Ely Fernandes (76 N. Roșu). Antrenor: Edi Iordănescu.
Arbitru: Horațiu Feșnic

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica