duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O grupare specializată în evaziuni fiscale, vizată de anchetatori în Vâlcea și în alte 19 județe

Anchetatorii au descins în 175 de locaţii din judeţul Vâlcea, dar şi din Bucureşti şi alte 19 judeţe, vizând o grupare specializată în comiterea de infracţiuni de evaziune fiscală. Se pare că această grupare ar fi cumpărat mașini second hand și le-ar fi vândut în România fără să înregistreze veniturile. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 35 milioane de lei.

Cele 175 de percheziții au avut loc în București și județele Ilfov, Argeș, Bihor, Buzău, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea și Vrancea.

Nu mai puţin de cinci dosare penale au fost deschise de anghetatori pe numele unor persoane care ar controla, direct sau prin interpuși, mai multe societăți comerciale cu activități în domeniul comerțului intracomunitar cu autovehicule second-hand.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit gazetavalceana.ro, suspecţii au cumpărat, prin intermediul firmelor, autovehicule de la parteneri din spațiul Uniunii Europene, cu preponderență din Belgia, Olanda, Germania, Italia, Franța și Spania. Ulterior, ei au vândut maşinile în România, însă au “uitat” să înregistreze veniturile în evidențele contabile. Mai mult decât atât, bănuiţii nu au declarat operațiunile, sustrăgându-se astfel de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului consolidat al statului.

Politica