vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Claude Dielna, soluția Craiovei pentru fortificarea apărării!

Mihai Rotaru merge pe filieră dinamovistă în mercato de iarnă: după Dan Nistor, patronul oltenilor aduce un nou jucător trecut prin Groapă.

Centrul apărării a fost călcâiul lui Ahile pentru trupa olteană în acest campionat. Aproape că nu a fost meci în care fundașii centrali să nu comită minim o eroare fatală. Campion la gade a fost ivorianul Stephane Acka, dar nici Thiago Ferreira, Bălașa sau Cosic nu au dat siguranță liniei de apărare. Drept pentru care, în acest mercato, conducerea formației oltene a căutat cu disperare soluții pentru întărirea acestui compartiment.

La începutul lui ianuarie, Gabi Tamaș, mai apoi Săpunaru au fost țintele lui Rotaru. În februarie, pe lista scurtă a conducătorului Craiovei a intrat și Marius Constantin, de la Mediaș, însă Edi Iordănescu a amenințat că părăsește gruparea ardeleană, dacă i se vinde căpitanul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oltenii s-au reorientat imediat după încheierea perioadei de transferuri spre francezul Claude Dielna, jucător care poate ajunge în Bănie, fiind liber de contract, după despărțirea de Portland Timbers. Fundașul are experienața Ligii 1, evoluând în perioada februarie – iunie 2017 în zece meciuri pentru Dinamo București. Apărătorul din Hexagon a fost un veritabil globtrotter, bifând o sumedenie de echipe: Lorient, Istres, Olympiacos Pireu, Sedan, Ajaccio, Sheffield Wednesday și Slovan Bratislava, Dinamo. Apoi a schimbat continentul, evoluând în MLS pentru

New England Revolutions și Portland Timbers.

În cazul în care va trece vizita medicală, Dielna ar deveni alb-albastru cu acte în regulă. Situația s-ar complica mult pentru Acka, Tiago și Gardoș, care vor avea șanse minime să prindă minute în play-off.

Politica