vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Primăria Grădinari cumpără deodorante, aparate de ras și prezervative de sute de mii de lei

Primăria Grădinari pune la bătaie 213.991,44 lei (valoare estimată) pentru achiziția de săpun solid, spumă de ras, aparate de ras (cu bandă lubrifiantă cu Aloe), prezervative, pastă de dinți, deodorante antiperspirante, periuțe de dinți, șampon și șervețele uscate.

De toate acestea vor beneficia nu funcționarii primăriei, ci aproape 900 de cetățeni de etnie rromă din localitate care beneficiază de un proiect derulat, cu fonduri europene, de Asociația Centrul Rromilor “Amare Rromentza”, scrie olt-alert.ro

Licitația a fost lansată la începutul acestei luni, urmând ca ofertele primite de autoritatea contractantă să fie deschise în 17 februarie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectul „VAZDIPE – Po mishto sarenqe amare rromendar. Dezvoltarea multisectorială a comunității interetnice din Grădinari prin măsuri integrate și auto-susținere”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, se află în derulare de mai mult timp, având o valoare de peste 20 de milioane de lei și un grup țintă de 856 persoane defavorizate care beneficiază de sprijin pe mai multe paliere.

Politica