vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Papură, exuberant după victorie: „Va fi greu să ne învingă cineva”

Antrenorul oltenilor s-a descătușat la flash-interviurile de la finalul meciului câștigat pe terenul Regelui

Pariul lui Mihai Rotaru, Corneliu Papură, are un început excelent de an: două victorii din tot atâtea posibile, firesc punctaj maxim și loc asigurat deja în play-off, cu două runde înainte de încheierea sezonului regulat.

După meci, Papură a spus: „Trei puncte pe care ni le-am dorit și am muncit din greu pentru ele. Cred că am început echilibrat, și noi și ei în posesie. Dacă nu mă înșel, cred că prima șansă am avut-o noi. Până la fluierul arbitrului trebuie să continui să crezi. Haideți să vedem ce facem cu Iașiul până să ne gândim la titlu. E un lucru bun că galeria s-a împăcat cu Pigliacelli. Dacă vom avea rezultate, cu publicul de la noi de pe stadion va fi greu să ne învingă cineva. Pe Mihăilă îl cunosc de doi ani, de trei ani, de la echipa a doua. E un jucător complet, cu calități foarte bune”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După joc, juniorul Nițu a făcut public pulsul vestiarului: După aceste două victorii credem că putem câștiga campionatul. Dar trebuie să rămânem concentrați. Echipa e mai unită, mai puternică. De când a venit domnul Papură suntem mai uniți, s-a văzut pe teren. Mă bucur că are încredere în mine”.

Politica