vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM U Craiova se întărește pentru play-off

Echipa de baschet masculin a Craiovei își întărește forțele pentru play-off. Oltenii s-au înțeles cu Derrick Low, fundașul American în vârstă de 34 de ani. Baschetbalistul este născut în Honolulu, Hawaii, și a evoluat pe patru continente: la Washington State Cougars, în campionatul universitar american, NCAA, în Australia, la Sydney Spirit, în Asia, la Maccabi Haifa, dar și Europa: Rouen (Franța), Dnepr și Azovmash (Ucraina), Torku Konyaspor (Turcia), dar și în Lituania la BC Pieno žvaigždės și Siauliai.

Derrick Low nu este la prima aventură în România. Acesta a fost legitimat și la SCM Timișoara, dar nu a apucat să joace niciun meci pentru bănățeni și a plecat în Lituania. Sportivul nu are un CV tocmai curat. În anul 2017, Derrick a fost prins dopat de către Agenția Lituaniană Anti-Doping și a primit o suspendare de 20 de luni. Va fi greu ca baschetbalsitul să-și intre în formă în Bănie, pentru că din 2017 nu a mai jucat la nicio formație profesionistă.

SCM U Craiova este pe val, ce-i drept, în Grupa Galbenă. Oltenii vor să joace în play-off și pentru a-și atinge obiectivul trebuie să obțină cât mai multe rezultete pozitive. Alb-albaștrii au câștigat toate cele trei dueluri disputate până acum. În ultima rundă s-au impus în fața celor de la Gaz Metan, scor 92-88. Victoria nu a fost obținută prea ușor de elevii lui Todorov, pentru că medieșenii au fost foarte aproape să întoarcă soarta partidei pe final.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezultatele ultimei etape în Grupa Galbenă:

CSM Mediaș – SCM U Craiova 88-92
CSM Focșani – BCMU Pitești 70-90
CSO Voluntari – CSM Galați 82-77

Clasament:

1. BCMU FC Argeș Pitești – 6 puncte

2. SCM U Craiova – 6 puncte

3. CSO Voluntari – 5 puncte

4. CS Municipal Mediaș – 4 puncte

5. CS Municipal Galați – 3 puncte

6. CSM 2007 Focșani – 3 puncte

Foto: proformancehawaii.com

Politica