miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Dosare penale pentru doi șoferi prinși beți la volan

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce, în urma cu câteva zile, oamenii legii i-au depistat în trafic cu o alcoolemie peste limită. 

Polițiștii au acționat pe raza orașului Corabia, unde un bărbat, în vârsta de 39 de ani, a fost oprit de echipajul de poliție în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit olt-alert.ro

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în comuna Găvănești, polițiștii din cadrul IPJ Olt au descoperit un bărbat, de 42 ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Politica