vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, un nou succes în Antalya. Oltenii și-au pierdut căpitanul!

Echipa lui Trică merge perfect în meciurile test din Turcia. Dănănae și ai săi au făcut o nouă victimă, dar vor trebui să se descurce în campionat fără căpitan.

FCU Craiova e invincibilă de cinci jocuri în stagiul din Turcia. La mijlocul săptămânii, oltenii au trecut cu 3-2 de juniorii lui Vorskla Poltava. Boția a fost primul marcator al craiovenilor, Dragu a dat golul doi, iar Stoenac a reușit o bijuterie în finalul meciului, copie a execuției din lovitură liberă a lui Cicâldău.

Trică a mizat pe M. Enache – Negru, Dănănae, Suciu, Rob. Tudor – Zanfir, Blidar – Riza, Zimţa, Boţia – Cl. Dragu. Au mai jucat: Chindriş, Stoenac şiPop. Bilanțul alb-albaștrilor în Turcia e unul pozitiv: două victorii, trei remize și nici o înfrângere. FCU Craiova a încheiat la egalitate 1-1 cu sud-coreenii de la Ansan Greeners, a câștigat 3-2 cu Rapid, a mai remizat cu Ripensia Timișoara, 1-1, cu SV Ried, 4-4, adăugându-se victoria cu juniorii lui Vorskla. Vineri, băieții lui Trică vor întâlni FK Kit Go Pehcevo, din Macedonia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

E și o veste proastă din tabăra olteană din Antalya. Căpitanul echipei, Costinel Gugu, s-a accidentat la unul dintre antrenamenele din cursul săptămânii, potrivit liga 2. Fundașul a suferit o ruptură a ligamentului de la cotul stâng, așa că după ce a fost ghipsat de staff-ul medical, a fost făcut pachet și trimis înapoi în țară, pentru perioada de recuperare, estimată la cel puțin o lună de zile.

Politica