vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu o victorie la Ovidiu, CSU poate fi matematic în play-off!

Săptămâna excelentă pentru clubul din Bănie e musai să se încheie cu un succes în fieful lui Hagi

CSU a intrat excelent în noul an, victorie fără dubii cu Gaz Metan Mediaș, mai elocventă decât o arată scorul: 3-1. În urma succesului, oltenii au urcat pe 2, cel puțin până la restanța Voluntari – FCSB, disputată joi seară târziu. La mijloc de săptămână a urmat împăcarea cu Peluza Nord, care a făcut compromisul în războiul cu Pigliacelli „de dragul Științei”. Precedată de communicate din partea clubului și scuze pe instagram ale portarului.

Așadar, înaintea duelului de la Ovidiu, în mod firesc, atmosfera ar trebui să fie calmă în tabăra craioveană. Alb-albaștrii au posibilitatea să-și asigure de pe acum prezența în play-off, în cazul unei victorii în duelul cu Hagi. Situație în care CSU ar urca la 43 de puncte, iar orice semi-eșec al Botoșaniului cu Hermannstadt, ori al Mediașului acasă cu liderul CFR Cluj, mult mai plauzibil ar duce la calificarea automată a craiovenilor în sextetul ce se va bate la titlu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cuplul Papură – Bon nu-i va avea la dispoziție pentru acest joc pe Cicâldău, suspendat, și nici pe Mihai Roman, căruia i s-au descoperit probleme cardiace. Meciul Viitorul – CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00.

Politica