luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Războiul „Mirko”, ultimul episod: „Vorbește cu cei din galerie ca să devin căpitan!”

Peluza Nord a publicat un dialog halucinant între Pigliacelli și un suporter craiovean. Totodată ultrașii au suspendat acțiunile îndreptate contra italianului.

Suporterii craioveni au postat o conversație neverosimilă între portarul italian și un fan al echipei, ce a avut loc în primul mandat al lui Corneliu Papură, în care primul cerea o campanie pornită de la Nord pentru a prelua banderola: „Mister nu mă apreciază corect! Evident, nimeni nu trebuie să vadă aceste mesaje. Vorbește cu cei din galerie ca să devin căpitan! Vorbește cu cineva și aduceți discuția către cei din club”.

A fost răbufnirea finală a băieților de la Nord, care promit să încheie conflictul cu jucătorul, invocând dragostea pentru culori: „Pentru binele Universității Craiova și doar pentru asta, Peluza Nord Craiova a decis în această seară să suspende temporar atitudinea ostilă la adresa personajului în cauză, pentru a nu afecta parcursul echipei în meciurile care au mai rămas”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fanii amenință însă că, în cazul în care clubul va continua să-l scoată basma curată pe italian, se va relua boicotul: „Îl anunțăm însă de pe acum atât pe el cât și pe reprezentanții clubului că orice continuare a disputei cu Peluza Nord pe tema vinovăției sau nevinovăției italianului și în care veți mai încerca să ne acuzați că mințim sau inventăm, ne va face să transformăm totul într-un “serial”.
Poate vor suporterii să vadă ce părere are Pigliacelli despre colegi de-ai săi sau cum încercă el să sugereze galeriei să conteste antrenorul dacă el nu e titular…”

Cu o lună în urmă, Peluza Nord comunicase: „Îl anunțăm pe Mirko Pigliacelli că din acest moment el nu mai are ce căuta la Universitatea Craiova. Orice ocazie în care acest personaj va mai îmbrăca tricoul echipei noastre și va mai purta pe piept stema Științei este o jignire la adresa noastră, a celor care iubim necondiționat acest club și pentru care facem sacrificii enorme, iar dacă va îndrăzni să ne sfideze încercând să mai intre pe teren, atât Mihai Rotaru cât și acest mercenar parșiv vor vedea consecințele”.

Nordul face astfel un pas imens în spate. Mihai Rotaru răsuflă ușurat, după una dintre cele mai complicate perioade de când conduce CSU. Nordul a făcut compromisul, acceptând mutările finanțatorului: instalarea lui Papură, care, de altfel, nu a mai fost deloc contestată, și revenirea lui Pigliacelli între buturi.

Politica