luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nistor: „Aș fi bucuros să marchez și să strige lumea «Ceapă! Ceapă!»”

Singura achiziție, Nistor, și Bărbuț au fost puși de club să vândă bilete, într-o acțiune de marketing menită să aducă lumea la stadion.

Nistor a spus: „Va fi un meci important, greu, pentru că Gaz Metan este o echipă bună şi are un antrenor bun, pe care-l cunosc. Nu ştiu cum va aborda meciul. Ştiu că este un antrenor foarte bun, pentru că am lucrat cu dânsul la Târgu Jiu şi am făcut lucruri destul de frumoase acolo. Îmi doresc foarte mult să câştigăm, pentru că am auzit că o să vină foarte multă lume. Aş fi foarte bucuros ca vineri stadionul să fie plin, să marchez şi să se strige ‘Ceapă!’, ‘Ceapă!’Din punctul meu de vedere, nu ar trebui să avem emoţii în privinţa play-off-ului. Avem o echipă peste media campionatului din ce am văzut în această perioadă. Sper să nu mă înşel. Aici sunt condiţii de zece stele, nu de cinci! Nu are nimeni ce să comenteze şi trebuie să câştigăm meciul de vineri”.

Bărbuț a adăugat: „Aşteptăm prima etapă şi sper că va fi prima victorie din acest an. Nu ne gândim că am putea rata play-off-ul! În vestiar este linişte, o atmosferă plăcută, şi, cum am mai spus, aşteptăm cu interes primul meci oficial din acest an. E devreme să facem calcule pentru titlu. Nu cred că este o presiune că s-a vorbit despre venirea lui Edi Iordănescu. Am auzit cu toţii, dar au trecut acele ştiri. Avem antrenor şi sper să ne facem treaba cât mai bine pe teren, şi să luăm cele trei puncte”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica