sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CSU Craiova – Mediaș, prima finală din 2020!

Oltenii încep anul cu un duel de foc, în bătălia pentru menținerea pe loc de play-off

Chiar dacă a păstrat obiectivul anunțat de Pițurcă, anume câștigarea campionatului, echipa craioveană trebuie să-și asigure mai întâi participarea în play-off. Momentan are 4 puncte în fața Botoșaniului, grupare aflată pe locul 7, care amenință sextetul fruntaș. Iar astăzi, de la ora 20:00, va întâlni pe Ion Oblemenco gruparea Gaz Metan Mediaș, angrenată de asemenea în bătălia din vârful clasamentului.

În pauza de iarnă, CSU și-a pierdut managerul care a promis că va aduce titlul în Bănie. În locul lui Pițurcă, patronul Rotaru l-a instalat pe Corneliu Papură, spre nemulțumirea Peluzei Nord care a cerut antrenor cu personalitate. Astăzi seară, pe stadion, într-o situație ingrată se va afla și portarul Pigliacelli, considerat „trădător” de suporterii olteni. De partea cealaltă, Mediaș a reușit să-și păstreze antrenorul, pe Edi Iordănescu, curtat chiar de Rotaru imediat după îndepărtarea lui Piți. Iordănescu jr. a reușit să ducă un club aflat în insolvență pe locurile de play-off.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În privința transferurilor, CSU l-a adus doar pe Nistor, iar Rotaru a reușit să scape de salariile lui Kelic, Alex Ioniță și Carlos Fortes, peste 30.000 euro lunar. În vreme ce lui Zakaric nu i-a fost activată clauza de cumpărare. De partea cealaltă, medieșenii au fost mai activi în mercato: pe banda dreaptă a apărării i-au adus pe Butean de la CFR Cluj și Gabriel Moura, de la Dinamo, pe danezul Thomas Juel – Nielsen în centrul defensivei, iar în atac pe veteranul Ioan Hora. L-au pierdut pe Darius Olaru, jucător U21.

CSU Craiova – Gaz Metan Mediaș va fi astăzi, de la ora 20, pe Ion Oblemenco, în cadrul etapei 23 a campionatului.

spot_img
spot_img

Politica