joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bogdan Burcea speră într-o victorie cu Bistrița

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, primește vizita celor de la Gloria Bistrița, într-o partidă ce va conta pentru etapa cu numărul 14 din Liga Florilor. Meciul este programat astăzi, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Bănie.

Proaspăt numit în funcția de selecționer al naționalei de handbal feminin a României, Bogdan Burcea este încrezător în forțele echipei sale, chiar dacă știe că Bistrița i-a pus mereu probleme serioase Craiovei.

„Bistrița este o echipă care și-a făcut pe drept loc în primele echipe ale campionatului, cu jucătoare foarte bune. Sper să ne întrebuințăm inteligent, cu toată energia, să câștigăm punctele puse în joc. Așteptăm publicul să vină alături de noi, la fel cum s-a întâmplat și la meciul cu Rapid”, a declarat Bogdan Burcea, într-un interviu postat pe pagina de Facebook a clubului SCM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul cu Bistrița este destul de greu pentru formația din Bănie, pentru că oaspetele din această seară merg la Craiova cu un moral foarte bun. Bistrițencele au câștigat un duel extrem de important în Cupa EHF, în care au învins cu scorul de 25-23 echipa din Danemarca, Odense.

Politica