sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă o fată dispărută. Cea din Valea Stanciului, găsită la mare

Update/ 21.40. Patricia a fost gasita in Craiova. Nu a fost victima niciunei infractiuni. Nu este pentru prima data cand pleaca de acasa fara sa spuna.

______

O fată de 17 ani din Şimnicu de Sus este de negăsit de două zile. A plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Tatăl ei a mers la Poliţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“La data de 26 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secția 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizaţi de un bărbat de 39 de ani, din Şimnicu de Sus, cu privire la faptul că fiica sa, Morăreţu Cristiana-Patricia, de 17 ani, a plecat la data de 25 ianuarie de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,60 – 1,65 m, greutate aproximativ 60 kg, constituție atletică, păr lung, şaten, ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcată într-un tricou gri peste care avea o bluză verde, pantaloni de culoare albastră și pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie”, arată IPJ Dolj.

Între timp, a fost găsită fata de 17 ani din Valea Stanciului, dispărută din 24 ianuarie. Ajunsese în Medgidia.

„Ieri, 26 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul IPJ Dolj, în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanta au depistat-o pe tânăra de 17 ani, din Valea Stanciului, care plecase voluntar de la domiciliu, în ziua de 24 ianuarie a.c..

Aceasta a fost găsită în orasul Medgidia, judeţul Constanta şi a declarat că nu a fost victima niciunei infracţiuni”, precizează IPJ Dolj.

Politica