joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rătăcit pe câmp, după beţie

Un bărbat de 39 ani, din Podari, s-a rătăcit pe un câmp din Ghindeni, după o beţie cu prietenii. Şi-a sunat mama, iar femeia a alertat poliţia. În căutarea lui au plecat poliţişti, jandarmi, pompieri dar şi agenţi de la Frontieră. Oamenii legii l-au găsit dormind într-un şanţ.

„Ieri, 26 ianuarie. a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizați de o femeie, din Podari, cu privire la faptul că a fost apelată de fiul său, de 39 de ani, care i-a comunicat faptul că se află în extravilanul comunei Ghindeni, pe un câmp şi nu mai ştie direcţia către casă.

Având în vedere cele sesizate, la nivelul secţiei s-a constituit un colectiv de poliţişti care a demarat căutările, stabilind că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice, împreună cu alţi doi cetățeni din localitate, după care le-ar fi spus acestora că urmează să se deplaseze la domiciliul său.

Policlinica Buna Vestire Craiova

S-a luat legătura telefonic cu bărbatul, care a nu a fost cooperant cu poliţiştii, nefurnizând informaţii utile găsirii acestuia.

S-a solicitat sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, dar şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă și Poliției de Frontieră Bechet, pentru depistarea bărbatului respectiv.

La scurt timp persoana în cauză a fost depistată în extravilanul comunei Ghindeni, dormind într-un șanț, situat la o distanță de aproximativ 500 m de comuna Ghindeni”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul a spus că nu a fost victima vreunei infracțiuni și s-a solicitat prezenţa un echipaj medical, mai spun poliţiştii.

foto arhiva

Politica