luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a rezolvat problema fundașului central și vârfului de careu!

CSU Craiova are toate posturile acoperite cu 10 zile înainte de restart.

Vești excelente din cantonamentul alb-albaștrilor! Jucătorii care au avut probleme medicale în ultima vreme încep, încet, să reintre în ritmul echipei. Astfel, Florin Gardoș, Nicușor Bancu și Elvir Koljic se antrenează deja cu mingea și este posibil să bifeze câteva minute în ultimele două partide de verificare din Antalya. Și Bogdan Vătăjelu, indisponibil ca urmare a unei răceli pentru testele cu Aarau și Pogon se pregătește cot la cot cu ceilalți juveți.

Astfel, cele două probleme majore ridicate de suporteri: vârful de careu și fundașul central, par să-și găsească rezolvare, după ce Florin Gardoș și Elvir Koljic se vor apropia de capacitatea de pregătire normală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gardoș s-a accidentat cu Sabail, în preliminariile europene din vară, când a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate. A fost operat, iar după jumătate de an de absență și-a reluat pregătirea. Nicușor Bancu s-a rupt la ultimul meci al sezonului, pe Arena Națională, cu FCSB. Ruptură musculară, acesta a fost verdictul staff-ului medical, ce l-a ținut departe de minge mai bine de 3 săptămâni. Totodată, Stamatescu și echipa sa par să-l fi recuperat pe Elvir Koljic, atacantul în care toți oltenii își pun speranțele, după ce Roman și Ivan au dezamăgit atât în campionat, cât și în amicalele din această iarnă. Vârful bosniac a fost clientul numărul unu al echipei medicale a CSU Craiova. A stat 7 luni, după o ruptură a tendonului femural, s-a reaccidentat în meciul cu Voluntari. De această dată a suferit o fisură la coloană, ce l-a ținut departe de teren 3 luni. Koljic ar putea primi câteva minute în ultimele 2 partide test din Antalya.

Politica