vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dincă şi complicele, arest preventiv în Craiova

Caracaleanul Gheorghe Dincă, acuzat de uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu, rămâne în arest preventiv, au decis magistraţii Tribunalului Olt. Aceeaşi măsură a fost dispusă şi în cazul complicelui său Ştefan Risipiţeanu. Ambii vor ajunge la Penitenciarul Craiova.

Decizia magistraţilor olteni nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 48 ore. Pe fond, procesul crimelor din Caracal care se judecă la Tribunalul Olt, nu a primit încă termen. Gheorghe Dincă este acuzat de 8 infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni. În judecată este trimis şi vecinul lui Dincă, Ştefan Risipiţeanu, cel care a violat-o pe Luiza.

„De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, au transmis reprezentanţii Parchetului General.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica