vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paul Stănescu se retrage de la conducerea Organizației PSD Olt

Paul Stănescu se retrage de la conducerea Organizației PSD Olt. Anunțul secretarului general interimar al PSD a fost făcut la conferința de alegeri de la Slatina.

„Așa cum știți, nu mai candidez. A fost o onoare să fiu președintele vostru, timp de 10 ani. (…) Am fost președintele Consiliului Județean timp de două mandate, le mulțumesc în primul rând cetățenilor din județ, o altă mare onoare a fost să primesc votul să merg în Parlamentul României. N-am cuvinte să mulțumesc pentru această mare onoare. Vă dau un sfat: ca să fii respectat, trebuie să respecți. Să respectăm cetățenii județului nostru”, a spus Stănescu.

Noul șef al Organizației PSD Olt a fost ales cu unanimitate Marius Oprescu, până acum președinte executiv al organizației.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La Conferinţa Extraordinară a PSD Olt, alături de preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, şi de secretarul general al formaţiunii politice, Paul Stănescu, preşedinte în funcţie al filialei judeţene social-democrate, a participat și fostul premier Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

Referitor la prezenţa lui Ciolacu şi a lui Grindeanu, Paul Stănescu a declarat că au venit „cu un pachet de veşti bune”.

„Se pare că a venit (Marcel Ciolacu n.r.) împreună cu Sorin (Grindeanu n.r.) cu un pachet de veşti bune pentru alegeri”, a spus Stănescu. 

Politica