Paul Stănescu se retrage de la conducerea Organizației PSD Olt

Paul Stănescu se retrage de la conducerea Organizației PSD Olt

Paul Stănescu se retrage de la conducerea Organizației PSD Olt. Anunțul secretarului general interimar al PSD a fost făcut la conferința de alegeri de la Slatina.

„Așa cum știți, nu mai candidez. A fost o onoare să fiu președintele vostru, timp de 10 ani. (…) Am fost președintele Consiliului Județean timp de două mandate, le mulțumesc în primul rând cetățenilor din județ, o altă mare onoare a fost să primesc votul să merg în Parlamentul României. N-am cuvinte să mulțumesc pentru această mare onoare. Vă dau un sfat: ca să fii respectat, trebuie să respecți. Să respectăm cetățenii județului nostru”, a spus Stănescu.

Noul șef al Organizației PSD Olt a fost ales cu unanimitate Marius Oprescu, până acum președinte executiv al organizației.

La Conferinţa Extraordinară a PSD Olt, alături de preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, şi de secretarul general al formaţiunii politice, Paul Stănescu, preşedinte în funcţie al filialei judeţene social-democrate, a participat și fostul premier Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

Referitor la prezenţa lui Ciolacu şi a lui Grindeanu, Paul Stănescu a declarat că au venit „cu un pachet de veşti bune”.

„Se pare că a venit (Marcel Ciolacu n.r.) împreună cu Sorin (Grindeanu n.r.) cu un pachet de veşti bune pentru alegeri”, a spus Stănescu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.