Conecteaza-te cu noi

Sport

FOTBAL JUNIORI. Severinean de Viitor(ul)

Publicat

pe

Severineanul Mathias Andrei Hondorocu a semnat cu Viitorul Constanța, echipă la care va juca, pentru moment, la juniori U16

Născut în anul 2004, fundașul stânga a jucat în prima parte a actualului sezon la juniorii U17 de la Luceafărul Drobeta, iar, în paralel, a evoluat pe parchet și pentru echipa de futsal U19 CFR’43 Turnu Severin, alături de care s-a calificat în Liga Elitelor. Nu va mai juca însa în partea a doua a sezonului sub comanda lui Hugo Moutinho, pe parchet, deoarece va evolua doar în iarbă, sub supravegherea lui Gheorghe Hagi.

„În primul rând, mă bucur că am ajuns până în acest punct al carierei, să fiu transferat la clubul domnului Hagi, Viitorul Constanța. Nu m-am gândit că o să ajung până aici, dar acum sunt și mai motivat și vreau să joc în Liga1, în viitorul apropiat! Am început activitatea de fotbalist ca portar la clubul Luceafărul, dar apoi m-am reprofilat și am ajuns fundaș stânga. În ultimele 3 luni m-am hotărât să încerc și un altfel de fotbal, în sală, adică futsal, la CFR 1943 Turnu Severin, care este o echipă cu mulți copii talentați și cu un antrenor deosebit. În scurta perioadă petrecută la futsal, am reușit să prind multe minute la o categorie de vârstă mult mai mare decât vârsta pe care o am eu și să marchez foarte multe goluri. M-am simțit extraordinar pe parchet, în acest colectiv, și vreau să îi mulțumesc antrenorului Hugo Moutinho pentru sprijinul acordat și pentru încurajare. Vreau să le urez mult succes în Liga Elitelor și sper să termine victorioși fiecare meci. Le voi ține pumnii”, a declarat Mathias Hondorocu.

Tot de la grupa 2004, severinenii David Dincă, Sebastian Stancu, Denis Curea, Eduard Radaslavescu, Emanuel Martinovici și David Olaru fuseseră transferați de Viitorul Constanța în urmă cu 2 ani, iar Cătălin Tronea (2005) a ajuns și el recent la malul Mării Negre.

Continue Reading