sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Sar scântei în Bănie! Pigliacelli: „Nu am făcut ce s-a scris!”

Portarul Craiovei neagă cele relatate de suporterii de la Peluza Nord. Conducerea clubului sare în apărarea italianului, lăsând să se înțeleagă că fanii care nu-l agrează sunt minoritari.

Din lotul pentru Antalya a făcut parte și goalkeeper-ul Mirko Pigliacelli, căruia Peluza Nord îi transmisese un mesaj radical: „Nu mai are ce căuta la Universitatea Craiova!”. Suporterii au umplut zidurile din Craiova de mesaje împotriva portarului italian și a croatului Renato Kelic, acuzându-i că au trădat culorile clubului. Mai mult, au emis un comunicat în care prezintă toate acuzațiile care I le aduc și-l încheie astfel: „Orice ocazie in care acest personaj va mai imbraca tricoul echipei noastre si va mai purta pe piept stema Stiintei este o jignire la adresa noastra, a celor care iubim neconditionat acest club si pentru care facem sacrificii enorme, iar daca va indrazni sa ne sfideze incercand sa mai intre pe teren, atat Mihai Rotaru cat si acest mercenar parsiv vor vedea consecintele.”

La decolare, Pigliacelli a negat acuzațiile suporterilor organizați ai Craiovei: „Am văzut ce s-a întâmplat, ce au scris fanii. Eu n-am avut nicio problemă cu antrenorul, cred că toată lumea va ști ce s-a întâmplat. Nu am făcut ce s-a scris, nu au fost aceste lucruri. Eu declar dragoste eternă Craiovei. Dacă lumea va afla adevărul, sunt sigur că suporterii vor gândi altfel. Am făcut tot ce a zis Mister să fac. La meciuri, nu m-a trimis pe bancă, m-a trimis direct în tribună. M-a trimis la echipa a doua, am fost două săptămâni acolo, m-am întors și după m-a trimis în vacanță. Când a plecat echipa a doua în vacanță, am plecat și eu, fiind decizia lui Victor Pițurcă. Iubesc Craiova și clubul, sunt lucruri care se întâmplă la fotbal, m-am întors în forță și sunt gata să revin”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În apărarea portarului a sărit și Marcel Popescu, co-președinte al formației oltene, într-o intervenție la DigiSport Special: „Din moment ce Mirko pleacă în pregătire, are şanse să fie titular la fel ca Ivan, Bancu sau alţi jucători importanţi. Mirko este sub contract cu Universitatea Craiova şi cred că-şi va recâştiga rolul de titular, de jucător determinant al Universităţii Craiova, iar după cantonamentul din Antalia va apăra cel mai bun portar.

Faptul că o parte din suporteri nu-i dau credit nu anulează punctul de vedere al celorlalţi care poate sunt majoritari. S-au mai văzut jucători contestaţi şi la nivel de club şi la nivel de naţională care ajung la reconciliere. Poate va fi adulat din nou ca după meciul cu Honved când a apărat 4 penalty-uri”.  

spot_img
spot_img

Politica