duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi urși, loviți de mașini în mai puțin de două zile

O ursoaică a fost lovită mortal de un autoturism pe Drumul Național 1, la kilometrul 290+800 de metri, pe Hula Bradului spre Bradu, drumul care leagă județele Sibiu și Brașov. Autoturismul a fost avariat în urma incidentului. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui eveniment.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Lazăr: „Autoturismul prezintă daune materiale, nu sunt persoane rănite. AJVP Sibiu trebuie să sosească la fața locului pentru a ridica ursul”.

Accidentul a intervenit în condițiile în care opinia publică a fost revoltată, duminică, de cazul unui urs lovit de mașină în Harghita, care a fost lăsat să agonizeze aproape o zi pe drum până să fie eutanasiat prin împușcare, potrivit digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că, un urs a fost lovit sâmbătă seara de o mașină la ieșirea din localitatea Praid și a stat toată noaptea pe marginea drumului agonizând.

Ursul a suferit răni serioase, având membrele fracturate. Animalul a rămas în agonie întreaga noapte pe marginea drumului european.

Ursul care a fost lăsat să agonizeze aproape o zi pe drum, în Harghita, a fost împușcat de vânători.

Politica